Talk

Advanced search

Please don't promote blogs that aren't in the Mumsnet Bloggers Network. Join the network

Wordpress...anyone else missing the MN blogger logo?

(12 Posts)
ParsleyTheLioness Wed 03-Oct-12 21:20:44

Weirdly, its still on my blog, but if I share on Facebook it just now shows the wordpress logo instead.

Tee2072 Thu 04-Oct-12 07:41:19

No, mines fine. Do you have the option on FB to change the thumbnail?

ParsleyTheLioness Thu 04-Oct-12 08:24:47

I don't know. Have never seen that option. Odd that I haven't changed anything, and it has gorn off on me!

Tee2072 Thu 04-Oct-12 10:02:38

There's usually a little arrow under your link saying 'change thumbnail' or something like that. If there's more than one image available, you can cycle through them and pick the one you want.

It's the wonder of WordPress, you never know what might happen! grin

ParsleyTheLioness Thu 04-Oct-12 20:12:20

At the risk of being a pita Tee do you mean the link when its on Facebook? Can't seem to acess an arrow...is there a good guide to wordpress blogging anywhere that you know of, or did you just learn by trial and error?

Tee2072 Thu 04-Oct-12 21:18:02

Are you sending your Blog directly to Facebook from Wordpress or copying and pasting a link?

If it's the latter, there's an arrow that appears under the link with the various pictures available.

If the former, then I don't think there's anyway to set it.

Are you using Wordpress.com or .org?

ParsleyTheLioness Thu 04-Oct-12 22:01:52

Directly to FB, but it was doing it without problem using the badge, and I'm pretty sure I haven't done anything to it! I used wordpress.com

Tee2072 Fri 05-Oct-12 08:14:31

Well, if you look there's another thread about Wordpress.com problems. You might want to check their forums and see if there's a known problem.

ParsleyTheLioness Fri 05-Oct-12 12:39:33

Thanks Tee.

ParsleyTheLioness Sun 07-Oct-12 15:09:13

The plot thickens. If I post via Firefox, I have the logo, if I use Google Chrome, I don't! I changed to Chrome when there was the trouble with the bookmarks a week or so ago.

rainbowbrite1980 Wed 17-Oct-12 12:13:44

I am having problems with the mumsnet blogger logo in wordpress.com too. When I try to add it to my blog, it just shows a link. Also, I have set it up to post directly to facebook, but it isn't doing so! I am well confused by wordpress and wondering if I mightg have picked the wrong place for my blog? xx

ParsleyTheLioness Wed 17-Oct-12 16:17:10

Now,I have got mine back...generally I find Wordpress is ok, its just me most of the time. You haven't ticked the thing for Remove Thumbnail have you?

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now