Bookmarks have gone - anyone else?

(85 Posts)
WingDefence Wed 26-Sep-12 12:34:47

They aren't there when I hover to set them any more. I've checked 'customise' and it's still selected.

Could it be a glitch? I saw a thread a few days ago with the same problem...

I've got them showing automatically on the mobile site on my phone; this is just on the PC.

LemarchandsBox Thu 27-Sep-12 09:34:02

Message withdrawn at poster's request.

IamtheZombie Thu 27-Sep-12 10:31:17

Zombie is doing another test. She is using a laptop running Windows 7 Home Premium. She has Mumsnet open in three different browsers.

In Firefox the bookmarks are there and working.

In Chrome the bookmarks are there and working.

In IE the bookmarks are missing.

She really thinks this is an IE issue.

dottyspotty2 Thu 27-Sep-12 11:00:38

Mine only works on phone seems like a lot of techy problems of late

LemarchandsBox Thu 27-Sep-12 11:12:11

Message withdrawn at poster's request.

IamtheZombie Thu 27-Sep-12 11:20:19

Maybe we should pick up some bagels and lox and a few cups of coffee and take them to Tech. It's early in the morning in Brooklyn. grin

LineRunner Thu 27-Sep-12 13:56:38

I've got that too, Lemarche. I call it the Codey-Liney Thing.

CouthyMowWearingOrange Thu 27-Sep-12 15:33:32

My bookmarks have gone too, for once I am on the laptop on the normal site. Using IE9, but wouldn't have a clue what a cache even is, much less how to clear one...

LemarchandsBox Thu 27-Sep-12 19:09:57

Message withdrawn at poster's request.

Bah, disappeared again today. I'm switching to Firefox!

grin at 'Codey-Liney Thing'. Sounds about right.

dottyspotty2 Thu 27-Sep-12 19:55:31

i'm now on google working fine pm's are working as well

Tech (MNHQ) Thu 27-Sep-12 23:57:32

Hi, I've just fired up IE9, and now I too have no bookmarks. Hmmm. We'll investigate.

LineRunner Fri 28-Sep-12 00:03:43

IE9 is a really dodgy postcode on the Isle of Man. <taps nose>

WingDefence Fri 28-Sep-12 09:37:18

Hi Tech - thanks for coming onto this thread.

I've come onto the site three times so far this morning and I only started work at 9 and each time I've had to clear the cache to get bookmarks. It's getting a bit frustrating.

I'm not sure I'd be allowed to install another broswer on my work PC so I hope some solution is found!

WingDefence Fri 28-Sep-12 09:38:52

LineRunner grin

dottyspotty2 Fri 28-Sep-12 09:44:02

definately working on google but not on my other browser

nickiminja Fri 28-Sep-12 09:48:15

no bookmarks still, cache cleared, am using IE9. Problem started last week

LemarchandsBox Fri 28-Sep-12 09:52:28

Message withdrawn at poster's request.

NicholasTeakozy Fri 28-Sep-12 10:16:17

Wing, if you're not sure if you can install a different browser you can download portable versions of Opera and Firefox to a usb drive and load it to your work pc from that.

qo Fri 28-Sep-12 12:53:42

I had bookmark this morning, but now it's gone - I also went into customise to make sure it was all correct in there, which it is!

qo Fri 28-Sep-12 12:53:42

I had bookmark this morning, but now it's gone - I also went into customise to make sure it was all correct in there, which it is!

WingDefence Fri 28-Sep-12 13:03:21

Thanks Nicolas. I've installed Chrome (the site looks a lot better on it which is an added bonus) and hopefully my IT dept won't come chasing after me with a big stick... grin

qo Fri 28-Sep-12 14:44:05

I've installed chrome, not overly taken with it tbh but at least bookmarks are back!

Sidge Fri 28-Sep-12 15:06:28

I have no bookmarks, using IE7.

ParsleyTheLioness Fri 28-Sep-12 15:15:17

Ok MN techies have done that, not worked, and now I cannot use the message poster option either...

HelenMumsnet (MNHQ) Fri 28-Sep-12 15:50:35

Afternoon. Sorry that this glitch is still there. We're still working on it smile

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now