Fonts gone weird on mobile site

(182 Posts)
PseudoBadger Fri 29-Nov-13 16:23:33

In the last few minutes, the first post on a thread (which I have highlighted) has a strange font. It makes my eyes go funny. Same thing has happened to the buttons up there at the top (Log Out; Inbox; Desktop Site). Anyone else?

I'm on a iPhone 5 using safari.

aftereight Fri 29-Nov-13 16:28:56

Me too, also on iphone 5 using safari.
Font has gome thin & grey, with a white halo

ToastyStoat Fri 29-Nov-13 16:33:46

Message withdrawn at poster's request.

ToastyStoat Fri 29-Nov-13 16:34:36

Message withdrawn at poster's request.

PseudoBadger Fri 29-Nov-13 16:34:41

Thank you for describing it aftereight!
It's on all highlighted posts not just the OP

Charlie01234 Fri 29-Nov-13 16:36:29

And smaller too

volestair Fri 29-Nov-13 16:44:23

Message withdrawn at poster's request.

RebeccaMumsnet (MNHQ) Fri 29-Nov-13 16:46:02

Hi all,

This is what I can see on my iPhone 5c in Custard yellow, yes i'm showing off ? .

Is it the same? Can you send us a screenshot? (Press Home + the switch off button)

Suddengeekgirl Fri 29-Nov-13 16:46:46

I have the same problem.

I'm on iPhone 4 and using safari.

PseudoBadger Fri 29-Nov-13 16:48:34

I'll send you some now Rebecca

PseudoBadger Fri 29-Nov-13 16:49:49

Is there a specific email address?

gamerchick Fri 29-Nov-13 16:50:09

Mines just gone mega pale but it's every post. It's fine while typing it out though.

ToastyStoat Fri 29-Nov-13 16:51:03

Message withdrawn at poster's request.

volestair Fri 29-Nov-13 16:51:08

Message withdrawn at poster's request.

gamerchick Fri 29-Nov-13 16:51:57

Yeah its like there in black print with white over the top making it look odd in coloured posts.

RebeccaMumsnet (MNHQ) Fri 29-Nov-13 16:52:22

contactus@mumsnet.com - please

Suddengeekgirl Fri 29-Nov-13 17:01:39

I've emailed a screen shot. I zoomed in by accident - it looks like the shadowing on the font has gone wrong.

PolterGoose Fri 29-Nov-13 17:05:59

My fonts are okay but the 'top' and 'reply' buttons aren't working, it's all a bit flickery when loading a new page and when you hover over a thread on TIO it goes red.

iPhone 5 on mobile site.

Tee2072 Fri 29-Nov-13 17:09:01

It's not just the font, I can't get 'reply' to work and it suddenly told me I was watching a thread and I hadn't even been near the 'watch' link!

The font looks shadowed on the OP's posts.

It's looks fine on my iPhone but incredibly slow and links aren't working, but totally buggered (technical term) on my Kindle Fire HD.

HarrietJonesPM Fri 29-Nov-13 17:17:20

I can't go down some threads. Only see the top posts though its probably saving my bank if I can't get on the bargain thread

MirandaWest Fri 29-Nov-13 17:20:50

I'm on an iphone 5c on the mobile site and it looks like someone's put chalk on the screen or something like that. Will send a screenshot.

HectorVector Fri 29-Nov-13 17:27:39

My fonts have gone wrong too, faint and shadowy. But it only happens when I post in a thread.

HectorVector Fri 29-Nov-13 17:28:37

Ahh yes I see. It's all highlighted posts, therefore mine and the OP's posts only. Making my eyes go funny!

It makes me feel ill!

tethersend Fri 29-Nov-13 17:44:36

Juddery
Offset font on highlighted posts
Top and Reply buttons not working

Safari on iPhone 5

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now