Talk

Advanced search

Now my Active Convos seems to be reluctant to work.....

(5 Posts)
NorbertDentressangle Sun 08-Nov-09 17:01:50

If I click on Active Convos more often that not I get a white screen with just the MN logo top right and the line at the very top of the screen that says Welcome to Mumsnet etc.

Clicking refresh doesn't seem to work very often.

Anyone else got this happening?

NorbertDentressangle Sun 08-Nov-09 17:03:08

sorry, MN logo is top left not right (I do know one from the other honestly blush)

HelenMumsnet (MNHQ) Sun 08-Nov-09 17:21:46

Oh dear, Norbert - you're not having much luck at the moment, are you?

This was a glitch we did have but which we thought we'd fixed (dang and blast it).

Usually, a good old refresh or two should put it all right.

Does that really not work for you?

NorbertDentressangle Sun 08-Nov-09 18:36:21

You're right,I seem to be experiencing all the glitches at the mo <<paranoid emoticon>> hmm

No refresh doesn't seem to help, only very rarely.

I'm accessing threads through topics or Last 15mins but I would love Active Convos back as thats how I "do" MN.

Strange though that I didn't have this problem before when you first had the glitch but I do now that its "fixed".

Oh well, its keeping me off here for extended periods of time I suppose as I tend to come on, try and post and then get hacked off and disappear until a bit later when I try again.

(oh, and I'm still getting the strange message unless I preview before posting)

Poor tech is probably dreading work tomorrow.

NorbertDentressangle Mon 09-Nov-09 19:58:30

Not sure if this is relevant but earlier today this wasn't too bad in that I managed to get the Active Convos page quite often but since coming on this evening I've not got that page once despite endless refreshingsad

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now