Talk

Advanced search

Getting a strange message sometimes when trying to post

(52 Posts)
NorbertDentressangle Wed 04-Nov-09 18:26:19

I'm typing the message in the box, then when I click post I get:

Mumsnet Discussions : $topicname : $threadname : New Message

By $user.Nickname $message.DisplayPosted
$message.Message

HelenMumsnet (MNHQ) Wed 04-Nov-09 19:08:45

Oh dear, Norbert. That doesn't sound good.

Does it happen all the time - or just every now and then?

NorbertDentressangle Wed 04-Nov-09 19:16:36

I'm trying to narrow it down and I think it keeps happening when I try and post on a thread I started ("Has anyone been to a Jamie Oliver party" one) but only if I haven't reset the Watch on it.

I keep getting the strange message until I go into threads I'm watching, Bump and Reset it , and then it will add my post IYSWIM

Arse. Its doing it on this one now -not sure if it will ever let me post this

NorbertDentressangle Wed 04-Nov-09 19:17:33

Last message took about 5 attempts before it appeared without that message.

NorbertDentressangle Wed 04-Nov-09 19:18:00

But that one appeared straight away hmm

NorbertDentressangle Wed 04-Nov-09 19:20:25

My Bump and Reset theory is wrong then so ignore that!

Having trouble again posting this. Try again...

HelenMumsnet (MNHQ) Wed 04-Nov-09 22:15:44

Hmm, am a bit foxed by this, Norbert.

Am tempted to say "turn it off and turn it on again" grin but, instead, I shall sensibly say we'll see what the Techs suggest in the morning.

NorbertDentressangle Thu 05-Nov-09 08:35:10

lol at that advice grin

I'm not around this morning but I'll have a good MN session this afternoon (purely in the interest of helping you find out if its a continuing problem or not of course wink) and get back to you

NorbertDentressangle Thu 05-Nov-09 08:35:47

Actually, don't need to wait that long as its just done it again

NorbertDentressangle Thu 05-Nov-09 15:03:15

Well after a couple of hours "research" it seems to only happen if I try and post on threads I've started .

Sometimes its fine first time otherwise I have to cut and paste my post ( cut, then refresh thread or leave thread and come back, and then paste and try again. Sometimes takes a few attempts hmm)

Is it only me?

MyCatIsAMangyGit Thu 05-Nov-09 15:04:46

Yes, me too. I was trying to answer the thread 'does anyone like to put weird answers to threads sometimes' (or something like that).

It kept coming up like that. THought my answer was too weird!

MyCatIsAMangyGit Thu 05-Nov-09 15:05:35

ANd not on threads I've started. This one was in chat though.

NorbertDentressangle Thu 05-Nov-09 16:27:49

I'm relieved that it isn't just me (although I wasn't hoping it would happen to someone else IYSWIM, I'm not that mean!) -I was starting to worry that it was a virus or something wrong with my laptop

Have you worked out when its happening to you or how to get round it?

StealthPolarBear Thu 05-Nov-09 16:29:22

I';ve had it a few times, it's the same as the message you get when the thread you're on/watching is deleted sometimes.
like placeholders arent set

MaryAnnSingleton Thu 05-Nov-09 19:51:25

I'm having this two - have tried to post 5 times on a thread I started

MaryAnnSingleton Thu 05-Nov-09 19:52:07

I mean too

franch Thu 05-Nov-09 20:02:32

Me too, it's infuriating!!!!!

blueywhite Thu 05-Nov-09 20:07:05

I'm in a bit of a tired, eyes-swimming blur this evening, so I misread this thread title as,

Getting a strange massage sometimes when trying to post...

<Sorry, that doesn't really help, does it?>

Macdog Thu 05-Nov-09 20:10:29

I got that too Norbert.
Found that if I previewed the message then posted, it worked.

Fine today smile

JackBauerBlowsShitUp Thu 05-Nov-09 20:14:20

I get that a lot, haven';t noticed which threads it normally happens on, I normally just press back and it fixes itself.

CatherineMumsnet (MNHQ) Thu 05-Nov-09 21:12:12

So are you all only getting the problem on threads you've started?

MyCatIsAMangyGit Thu 05-Nov-09 21:35:02

Hi there - no I got mine on a random thread in chat, not one that I had started. Haven't had it since but it happened this morning. HTH

NorbertDentressangle Thu 05-Nov-09 21:55:27

Its happening mainly on threads I've started but I think I've had the very occasional one on other threads

Beauregard Thu 05-Nov-09 22:56:32

same here

franch Fri 06-Nov-09 11:30:56

No I'm getting it on all threads Catherine. I'm on firefox on a Mac, if that makes any difference

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now