Talk

Advanced search

Has anyone else's screen gone funny?

(16 Posts)
tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:35:12

ALl the divisions between the posts have disappeared! Is very disconcerting!

RustyBear Wed 08-Oct-08 10:37:00

Have you got onto the 'sober workplace' view? - see 'customise talkboard' at the top of the page

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:39:35

No, that hasn't changed. Oh no! I was hoping this was everybody not just me. HELP!

This page looks like this...

By tortoiseshellWasMusicaYearsAgo on Wed 08-Oct-08 10:35:12

All the divisions between the posts have disappeared! Is very disconcerting!

By RustyBear on Wed 08-Oct-08 10:37:00

Have you got onto the 'sober workplace' view? - see 'customise talkboard' at the top of the page

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:40:00

I'm sure the posts used to be divided, and the names of the posters were in boxes or something. Can't cope with this!

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:42:29

I've tried reclicking the customise talkboard thing for normal options, but it hasn't worked!

TECH HELP NEEDED!!!!!

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:43:12

The links at the top have gone turquoise instead of blue

zippitippitoes Wed 08-Oct-08 10:44:18

mine has been doing that every so often

i have looked and though i cant make out exazctly whats wrong but it doesnt look right

after a few paniclky refreshes it returns to normal

i found it hard to work out exactly how it was different lol

but it is what you said

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 10:46:12

It's really strange! I'm definitely on the right 'talk page setting'- have been through and changed it and then changed it back. But the screen is resolutely refusing to change!

zippitippitoes - how long does it take to go back to normal?

onager Wed 08-Oct-08 10:46:30

What browser are you using and have you tried a new one recently?

Internet Explorer is the built in browser, but you have could have Firefox, Google Chrome, Safari etc.

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 12:38:42

I use Firefox - it is normally fine, but it suddenly just 'popped' when I namechanged.

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 12:41:52

That is really weird - I changed onto the 'muted' colour scheme and the boxes came back, but then went back to the old one, and the boxes have disappeared again. AAAARGH.

onager Wed 08-Oct-08 13:23:35

Firefox has settings to choose colors and override the websites colors. I can't see how that would get turned on, but it might be worth checking.

click here to see how to set them up Though in your case you want to set it to let the website pick the colors.

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Wed 08-Oct-08 13:34:14

I've tried that, but it's still ticked as let website pick the colours.

onager Wed 08-Oct-08 13:49:07

Hmmm, maybe try Internet Explorer just to see if it does the same thing. It won't open on its own since you have firefox, but you must be able to run it by going to C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

tortoiseshellWasMusicaYearsAgo Fri 10-Oct-08 12:41:51

Weirdly I just switched back onto the 'Classic' colours (had been using muted) and it is fixed. Very weird.

BigTech (MNHQ) Tue 14-Oct-08 09:49:44

This happens when you are not logged in.

If this happens again, please check you are logged in to Mumsnet, if you are then log out and log back in.

If it is still happening after this then please log in and customize board to look the way you want it.....

Enjoy.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now