Talk

Advanced search

Bookmarks vanished!

(5 Posts)

MNHQ have commented on this thread.

Roomba Thu 18-May-17 19:29:32

For the last week at least, I have lost the ability to bookmark anything. If I open a thread where I've previously bookmarked a post, it isn't skipping to where I bookmarked as usual, either. The usual bookmark icon just isn't there at all.

This is the case whether I am using my phone (Moto G4, using Chrome not the app - also happens when I use desktop mode too) but also when I use my laptop (Windows 8.1, also using Chrome, but it happened when I tried Firefox too!).

Is it just me this is happening to? It's really, really inconvenient when I'm trying to read long threads. I don't want to have to resort to the annoying place marking people do. Actually come to think of it, it's not skipping to my last post if I have posted on a thread and I'm sure it used to?

FlissMumsnet (MNHQ) Thu 18-May-17 22:18:56

Hi There Roomba,

Thanks a lot for letting us know, we've passed this on to our tech team who will try to replicate the problem and find a fix for you.

Bear with us, we know this is really frustrating for you blush

Roomba Fri 19-May-17 07:38:51

Thanks. I really can't think of anything I have done or changed that could have done this - I've been using the site in the same way for years with bookmarks working just fine. I haven't installed any other apps, chrome extensions etc. before this happened.

Roomba Fri 19-May-17 09:41:34

For info - just downloaded the Android App - bookmarking appears in that and seems to work fine. So I would have assumed it was an issue with Chrome, only it happens with Firefox too.

LornaMumsnet (MNHQ) Fri 19-May-17 10:34:02

Hello!

Thanks so much for the extra information.

Tech is still having a dig but do bear with us!

flowers

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now