Talk

Advanced search

Threads I've been on not showing as 'clicked' on active

(105 Posts)
TheProsAndConsOfHitchhiking Thu 20-Feb-14 12:09:35

Does that make sense?

Normally when I have clicked on a thread it will show up purple in active, now everything is blue and not showing threads I've been on.

It has been like this for the last couple of hours, Anyone else having this problem?

Piscivorus Thu 20-Feb-14 12:12:02

I'm not but I did have a while ago. Someone suggested it could be something to do with too many cookies stored and clearing my browser history. I don't know if that might be right or not but it worked!

TheProsAndConsOfHitchhiking Thu 20-Feb-14 12:15:47

I do not know anything about cookies, Can you tell me what to do? I am using safari on a mac and to be honest I do not have a clue how to use the thing other than mumsnetting working online grin

Origamiboat Thu 20-Feb-14 12:27:32

Mine are all blue now,too confused

TheProsAndConsOfHitchhiking Thu 20-Feb-14 12:44:58

Its not just me then confused

IamtheZombie Thu 20-Feb-14 15:21:52

Zombie is having the same problem.

Sunshineonsea Thu 20-Feb-14 16:28:59

Mine are same, not the cookies because I cleared mine this morning.

Me too.

CloserLook Thu 20-Feb-14 16:47:19

I'm having the same problem too. It was working fine a couple of hours ago but not now.

BackforGood Thu 20-Feb-14 16:51:38

Same problem here too - all blue, no clues as to what I@ve been on already

HyvaPaiva Thu 20-Feb-14 16:53:06

Same problem

Monkeyandanimal Thu 20-Feb-14 16:53:16

Mine are all blue too

ProfYaffle Thu 20-Feb-14 16:54:34

Me too. Weirdly, I had the opposite thing happen in 'topics', topics I visited were purple but normally they're all blue.

TheProsAndConsOfHitchhiking Thu 20-Feb-14 17:31:06

I have reported this thread so hopefully it will get sorted soon smile

PlentyOfPubeGardens Thu 20-Feb-14 20:09:14

Yes me too, it's very annoying, I'm having to actually read thread titles to work out if it's a thread I've read before.

Uverguv Thu 20-Feb-14 21:26:15

This was happening to me too. I went to 'customise' and re-saved. Problem solved!

TheProsAndConsOfHitchhiking Fri 21-Feb-14 10:20:21

I am still blue this morning, I have tried to re save customise but that hasn't worked.

BackforGood Fri 21-Feb-14 13:24:40

Yup, still all blue here - never realised how much I was able to 'skim' with the purple colour. Same on 'Threads I'm on' it's not indicating where I've got to...

AmyMumsnet (MNHQ) Fri 21-Feb-14 16:13:03

Hi all,

Thanks for flagging this. We'll pass it on to tech, but could you please let us know what browser you're using to give them a bit more info?

Thanks!

puds11isNAUGHTYnotNAICE Fri 21-Feb-14 16:14:01

I keep reading the same threads thinking there are a lot about with the same title confused

chipsandpeas Fri 21-Feb-14 16:18:06

happening to me, im on firefox, they arent shown up as clicked when using active conversations but when you go into the ind forums they are

kelda Fri 21-Feb-14 16:19:16

Same with me too, also on Firefox.

BiscuitBribery Fri 21-Feb-14 16:21:13

Same here on Safari.

OddBoots Fri 21-Feb-14 16:22:43

Me too, it only started today, on Google Chrome.

trulymadlyme Fri 21-Feb-14 16:23:48

and me. I'm using firefox

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now