Anyone else have this issue with Qashai?

(4 Posts)
ItsNiceItsDifferentItsUnusual Fri 03-Mar-17 14:12:43

Got a 3 year old qashqai, bought used a month or so ago. Am loving it but can't get on with the windscreen wipers at all! I have it on the lowest speed setting, plus the lowest adjustable speed setting, yet even with both these on low the wipers are ridiculously fast! About once a second, which is way too much in light rain, and I'm finding it distracting.

Not sure whether this is just the way it is with a qashqai, or whether I need to take it back to the dealership for some sort of re-set? Thanks for any help!

Rainmaker1 Fri 03-Mar-17 15:53:12

Has it got auto wipers? If so it could be an issue with the rain sensor in the windscreen.

loubee11 Fri 03-Mar-17 16:03:11

We got a qashqui too about 3 weeks ago & have noticed exactly the same thing. Theres an 'auto' setting that never seems enough then the next option is way too fast. Sorry its not much help, i was wondering if it was just ours!

ItsNiceItsDifferentItsUnusual Fri 03-Mar-17 18:01:00

That's interesting loubee. I'm sort of hoping there's an issue to be fixed because they're driving me mad, but maybe not...

Rainmaker to be honest I hadn't realised there was an auto setting until I started researching this problem blush so it's either not working or I haven't figured it out properly. Will have another read of the manual.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now