Top third of screen white

(7 Posts)

MNHQ have commented on this thread.

mistlethrush Fri 13-May-16 21:08:58

Sorry if this has been done before but I'm back after a spell away, and this is annoying me... When I open a thread everything appears fine, then it finishes loading and shunts 1/3 of the way down the page (which, when you've found where you want to be on a thread, bumps you out of position!). I've got ad-blockers - is this an ad coming up but being blanked out?

AmyGMumsnet (MNHQ) Sat 14-May-16 09:53:00

Morning mistlethrush, and welcome back!

This does sound annoying indeed, and may well be to do with ad blockers. Can we ask what device and browser you're using please?

mistlethrush Sat 14-May-16 18:45:11

Hi Amy, I'm using my laptop with Google Chrome. Does that give you enough info?

(Yes, it is very annoying)

BeccaMumsnet (MNHQ) Sun 15-May-16 13:50:29

Hi mistlethrush - yeah, that's great thank you. We don't suppose you could grab us a screenshot to show Tech? Thanks again.

mistlethrush Sun 15-May-16 14:41:29

This is what it looks like if you don't scroll down.

BeccaMumsnet (MNHQ) Sun 15-May-16 16:53:28

Hi mistlethrush - this certainly looks like an ad blocker issue. Just to clarify, the thread loads normally and then will suddenly load the ad (or white space)? Does this happen fairly quickly after the thread has loaded?

mistlethrush Sun 15-May-16 17:57:21

It's about 3 sec after first loading... just long enough to start reading a post and then lose it as it all shifts!

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now