Oh you bad bad gateway

(80 Posts)

MNHQ have commented on this thread. Read here.

What gives? Keep getting a bad gateway page tonight. On ipad.

JuniDD Thu 14-Aug-14 11:01:23

Gateway seem fine yesterday today & so far today. Thank you. thanks

Thumbwitch Thu 14-Aug-14 10:56:23

YESSSSS!! Thanks ShamTech! grin wine cake

Thumbwitch Thu 14-Aug-14 10:55:46

ooooo... (checks)

ShamTech (MNHQ) Thu 14-Aug-14 10:42:50

Ctrl-Enter should be fixed now.

ShamTech (MNHQ) Thu 14-Aug-14 09:41:18

We're taking a look at the Ctrl-Enter problem now.

Is anyone still getting bad gateway errors?

Thumbwitch Thu 14-Aug-14 00:30:56

I know, Rafa - it's infuriating, isn't it? My fingers are completely conditioned to Ctrl/Enter now and I keep doing it despite knowing it doesn't work! Grrr.
I have another thread on this now, they're looking into it smile

RafaIsTheKingOfClay Wed 13-Aug-14 18:11:35

Please let that be a technical glitch. So much better with ctrl+enter.

Not least because I've just tried to post this message about there being no ctrl+enter by trying to press ctrl+enter blush.

Thumbwitch Wed 13-Aug-14 16:08:00

"Today I'm getting a load of

408 Request Time-out

Your browser didn't send a complete request in time."

Yep, had loads of those today and last night (Australian time)

And NOW, to add insult to injury, you seem to have removed the facility to post by doing Ctrl & Enter on the desktop site, which I had got used to and really liked! Is that a --fuck up technical glitch too or has it been removed? Please bring it back!

Thanks Kate. What a nuisance for you.

KateSMumsnet (MNHQ) Wed 13-Aug-14 11:27:29

Curses! We'll take another look chaps.

404's and 408's here too. The positive side is that the message comes up very quickly.

JuniDD Tue 12-Aug-14 22:13:03

I've been getting 408s all day (first day of mat leave...time on my hands!) wink

Sometimes the page loads when I refresh, sometimes not.

tribpot Tue 12-Aug-14 11:33:46

Yes, getting loads of 408s this morning. Have a look when it happens to see if you have an incomplete URL. The last time I saw it happen, the part of the url after the question mark was missing, i.e. at the moment this page is bookmarked www.mumsnet.com/Talk/site_stuff/2149092-Oh-you-bad-bad-gateway?msgid=48827553 because I've bookmarked your penultimate message, Fairenuff. Last time I got a 408 the content after the ? was missing, hence the 'incomplete request' error message that I'm seeing.

Fairenuff Tue 12-Aug-14 11:30:23

HTTP 408/409 server busy

Anyone else having problems?

Fairenuff Mon 11-Aug-14 16:36:14

I'm getting a message about the server but didn't read it properly. Will post next time it happens.

tribpot Mon 11-Aug-14 16:32:24

Today I'm getting a load of

408 Request Time-out

Your browser didn't send a complete request in time.

Could be a problem at my end but thought I'd flag it in case anyone else is seeing the same.

Lottiedoubtie Thu 07-Aug-14 12:17:11

grin it seems to fixed here, thanks!

Scary gateway!!

Its been fine for me today (which is more than I can say for my internet connection!)

KateSMumsnet (MNHQ) Thu 07-Aug-14 12:07:12

This is actual footage of ShamTech dealing with the cause of the gateway errors.

Has anyone been bothered by a Balrog had the error recently?

yay shamtech - good luck!

No mesages about gateway but oh it is slow. I give up.

Rainicorn Wed 06-Aug-14 10:52:50

Mine has been the same,musing safari on ipad.

Have you retired the hamster in the wheel and got a newer one?

ShamTech (MNHQ) Wed 06-Aug-14 09:18:09

We have tracked down the cause of the bad gateway errors some people are seeing and will have that fixed today.

Apologies for the intermittent service.

tribpot Tue 05-Aug-14 22:56:51

It's been happening for days. Are they really in the process of fixing it? If it's going to stay broken for another few days I would rather know than be fobbed off.

thekitchenfairy Tue 05-Aug-14 22:53:47

I've been having problems for days now, mostly use iPad and impossible to use on phone.

Most infuriating thing is I don't always get the error message it often just seems to hang. Especially the first time I log on for the day. Frustrating.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now