Has the mumsnet logo been replaced...

(18 Posts)
StackALee Thu 10-Jul-14 21:05:52

... With a picture of a sleepy or upset child and the back of his mum's head?

Why?

FruVikingessOla Thu 10-Jul-14 21:15:44

Um .... no confused

StackALee Thu 10-Jul-14 21:18:50

Top left of my screen is said picture. Weird

FruVikingessOla Thu 10-Jul-14 21:30:19

This is the logo I can see. Top left of my screen. It doesn't look as though it's changed.

FruVikingessOla Thu 10-Jul-14 21:30:22

This is the logo I can see. Top left of my screen. It doesn't look as though it's changed.

FruVikingessOla Thu 10-Jul-14 21:33:39

Oh - sorry! I think I've used up my limit of adding images - I took a screenshot of the logo, but MN isn't allowing me to add it today.

Anyway - it doesn't look as though the logo's changed as far as I can see?

StackALee Thu 10-Jul-14 22:22:05

It's back to normal now.. Strange.

RosinaCopper Thu 10-Jul-14 22:24:45

The picture you've described is on my page on the right hand side under the Blog of the Day heading. (I know that doesn't help you as to why your logo was showing that image, but it is on the page!)

Piratejones Fri 11-Jul-14 16:01:39

This is a site bug, I've had it happen with a photo from frozen, it messes up the talk topics too by replacing the background of buttons with small sections of photos.

AmyMumsnet (MNHQ) Fri 11-Jul-14 16:22:31

That sounds very odd! If anyone could catch it on a screengrab that would be great.

StackALee Fri 11-Jul-14 16:38:15

if it's any help this happened on my ipad.

Piratejones Sat 02-Aug-14 08:53:46

Caught it smile

Backgrounds of buttons replaced with part of a picture.

Piratejones Sat 02-Aug-14 08:57:03

and another

KateSMumsnet (MNHQ) Sat 02-Aug-14 17:39:29

Blimey - how odd.

So it's going wonky on Firefox and Safari, anywhere else?

RJnomore Sat 02-Aug-14 17:40:29

Kate I'm on safari and it is fine ehre

BertieBotts Sat 02-Aug-14 17:47:50

I've seen this happen before with emoticons. Have you cleared your browser cache?

KateSMumsnet (MNHQ) Mon 04-Aug-14 17:28:11

BertieBotts

I've seen this happen before with emoticons. Have you cleared your browser cache?

Oh that sounds clever. Everyone listen to BertieBotts and do what she says.

BertieBotts Mon 04-Aug-14 19:04:26

blush

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now