Problems with "Active" reverting to an older page

(90 Posts)

MNHQ have commented on this thread.

Littlefish Sat 28-Jun-14 17:08:35

When I load Mumsnet I always click on "Active". As expected, this brings up the most recent page. However, if I click on a thread and then click on the "back button" to go back to Active, it loads a much older page/set of threads - sometimes from at least a day ago.

This is annoying to say the least and means that I have to keep re-clicking the "Active" tab at the top to reload the most recent version.

Any ideas?

I'm on a iPad using safari.

Chocotrekkie Sat 28-Jun-14 17:10:13

Oh this is happening to me to - also safari on iPad.

SunnyRandall Sat 28-Jun-14 17:11:01

This happens to me too - firefox on android.

And me! Also safari on iPad.

Littlefish Sat 28-Jun-14 17:12:36

This is the page mine keeps reverting to - it's from 26th June.

FunkyBoldRibena Sat 28-Jun-14 17:14:45

I mentioned this last night on another thread.

PortofinoRevisited Sat 28-Jun-14 17:15:02

I have exactly the same issue. Safari on IPad.

Same. Safari on iPhone 4S

NotALondoner Sat 28-Jun-14 17:21:21

Me too. iPod.

Not just me then?? I'm on Chrome on my laptop.

Littlefish Sat 28-Jun-14 18:39:04

Annoying though it is, I'm glad it's not just me!

greenhill Sat 28-Jun-14 18:45:02

Same here. Safari on iPad too.

Onetwothreeoops Sat 28-Jun-14 18:46:57

Yep safari on iPad here. If there was another thread does that mean HQ are on it?

Littlefish Sat 28-Jun-14 18:49:18

I don't know Onetwothreeoops. I'll report my message to be sure that they see this thread. Hopefully, someone from MNHQ will come along sometime this weekend (unless they're all lying under the desk with a bottle of gin).

DawnMumsnet (MNHQ) Sat 28-Jun-14 19:05:50

Hey, Littlefish,

We totally refute the suggestion we're all ginned up tonight. Though there may be some wine on the go. Hic. wine

Anyway, thanks for letting us know about this problem. We shall be alerting our marvellous Tech folk.

Littlefish Sat 28-Jun-14 19:12:27

Thanks Dawn. Enjoy the vino. grin

DawnMumsnet (MNHQ) Sat 28-Jun-14 19:49:29

Back again!

We're just wondering if (slash hoping that) this could be a BT problem ...

Could we have a show of hands please if you're using BT to access the site?

Littlefish Sat 28-Jun-14 19:58:41

BT phone line but EE is ISP.

Is that what you mean?

lucidlady Sat 28-Jun-14 20:02:20

Also having this issue and my ISP is Virgin Media (I'm using safari on iphone)

lucidlady Sat 28-Jun-14 20:02:50

I'm using wifi at home but EE outside

TheannamoLeelu Sat 28-Jun-14 20:04:20

No wonder there are so many zombie threads being reactivated, I wondered what was going on!

HairyMaclary Sat 28-Jun-14 20:06:42

I'm having this issue both with virgin wifi and on O2 3G. I thought it was just my phone!

Virgin wifi and Vodafone 3G. Same problem on both

SpiffingGalore Sat 28-Jun-14 20:23:01

Me too. Safari on iPhone 5. Virgin media and three, no bt.

fieldfare Sat 28-Jun-14 20:25:11

Me too. Safari on iPad. Sky for both.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now