The OP looks a funny colour

(24 Posts)
CambridgeBlue Wed 11-Sep-13 11:24:51

Mine's like this too - I'm using Safari on a Mac. Think it was the same on my iPad too.

RowanMumsnet (MNHQ) Wed 11-Sep-13 09:28:24

Hello

If you're still seeing things funny, please tell us:

a) your operating system (Windows, Ubuntu, Mac OS, etc)
b) your browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox etc) and the browser version (see Tech's post below for how to do this)
c) what it is that you're seeing

Ta

JollyHappyGiant Tue 10-Sep-13 18:54:07

It's fixed now smile

LegoAcupuncture Tue 10-Sep-13 08:10:04

Having same issue, using ipad safari

Repeatedlydoingthetwist Tue 10-Sep-13 07:52:17

Yep and me! Safari on an iPhone.

JollyHappyGiant Tue 10-Sep-13 07:47:27

The different nickname bit is great smile

Tee2072 Tue 10-Sep-13 07:39:26

Yeah, seems to be mobile site changes so far. I imagine they'll roll them out across the site soon!

FruOla Tue 10-Sep-13 07:38:01

The 'Choose File' must only be available on the App/Mobile Site, I'm on a PC and there definitely isn't that option for me. Also I noticed a pic on a thread over in Chat.

LegArmpits Tue 10-Sep-13 07:31:31

Me too, on iPhone and ipad.

MissMarplesBloomers Tue 10-Sep-13 07:30:21

Glad its not just me.....thought my eyes were wonky!!

AnneUulmelmahay Tue 10-Sep-13 07:27:27

Ooh yes same here. Android phone using mobile site

JollyHappyGiant Tue 10-Sep-13 07:17:17

There's a "Choose File" button at the bottom. I didn't think I could do it in Site Stuff either but the button was there smile

Jaynebxl Tue 10-Sep-13 07:14:53

Was wondering that too, Fru.

FruOla Tue 10-Sep-13 07:09:19

How did you attach that pic, OP? I know there are topics where you can attach pics, but I didn't think that Site Stuff was one of them and, anyway, there isn't the 'attach pic' option here. I must say I'm pretty impressed!

I like the new layout smile

ceeveebee Tue 10-Sep-13 07:03:08

Me too, on iPhone using mobile site

GaryBuseysTeeth Tue 10-Sep-13 07:01:23

Me too. Thought it was my internet connection playing up. Again.

On android, using site not app

SchrodingersFanny Tue 10-Sep-13 06:55:48

And me.

KittieCat Tue 10-Sep-13 06:50:33

And me, I'm using an iPhone.

exoticfruits Tue 10-Sep-13 06:50:32

Also when I press 'post message' a fleeting sign pops up with 'please wait'- almost too quick to read.

exoticfruits Tue 10-Sep-13 06:49:19

Same here!

DorisShutt Tue 10-Sep-13 06:48:51

Me three! smile

Think there's been an update with the option to post under a different nickname coming in!

RegainingUnconsciousness Tue 10-Sep-13 06:48:47

I've got that too. What's going on? Has MN caught something?

fffinsake Tue 10-Sep-13 06:44:50

Me too!

JollyHappyGiant Tue 10-Sep-13 06:26:05

I'm on an android phone using the mobile site. This morning the OP on threads has gone a funny colour. I've attached a pic of one of my threads. My posts should be highlighted pink but if it's an OP they now have a white overlay. I'm getting the same issue with other people's threads - the OP should be highlighted green, but for the first post there's this white overlay. If the original poster then posts later on the thread the colour is correct. It's just the first post that's gone weird.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now