No bookmark option in the chat forum?

(47 Posts)
Samu2 Fri 09-Aug-13 20:03:04

I have to keep scrolling through hundreds of posts as my bookmark option has disappeared?

Mine all working again now, thanks!

jumpingpillows Thu 15-Aug-13 22:38:37

haven't had for weeks!

Samu2 Thu 15-Aug-13 22:32:03

Thank you smile

MissAnnersley Wed 14-Aug-13 16:49:13

Mine are working too. Thanks very much.

ShimmeringInTheSun Wed 14-Aug-13 15:50:17

Hurrah, I have my bookmarks back tis the small things in life innit

Thankyou, have some flowers

Samu2 Tue 13-Aug-13 22:04:13

I hope it didn't sound like I was moaning.

I am learning to live with it now grin

ShimmeringInTheSun Tue 13-Aug-13 21:36:20

I've just noticed that in addition to losing the bookmark in chat, on some threads (not necessarily just chat) the original post is highlighted to mt specifications, but then further threads by the op are not.
Are these two things tied in?

HelenMumsnet (MNHQ) Tue 13-Aug-13 18:08:12

Samu2

Any updates on this? Thanks smile

The Tech team are still looking into it. Sorry not to have been able to fix things quicker.

Samu2 Tue 13-Aug-13 16:56:48

Any updates on this? Thanks smile

ShimmeringInTheSun Sun 11-Aug-13 20:45:54

That's great, thanks Helen.

MissAnnersley Sun 11-Aug-13 17:46:42

Thank you Helen.

HelenMumsnet (MNHQ) Sun 11-Aug-13 17:16:21

OK. We're going to get the Tech team to look into this on Monday. smile

Also the other threads are longer, but being usual quick time to load,it is only chat that is being slow for me.

For me it is only CHAT it isn't working on too. I am just on safari on ipad, working on all other topics though, just chat. It is like it is taking ages to load, but again only in chat and nowhere else...

MissAnnersley Sun 11-Aug-13 14:52:38

Okay well I can get bookmarks now on chat but it's taking about 4 minutes for the board to fully load.

Samu2 Sun 11-Aug-13 14:36:31

Well, it looks fully loaded. I waited 4 minutes and still no bookmarks smile

Tee2072 Sun 11-Aug-13 13:08:54

The boards in general are being sllllooowwww.

I'm blaming the new SM buttons... grin

MissAnnersley Sun 11-Aug-13 12:55:10

Helen, it's taking ages for chat to load and for threads in chat too so I would say they probably haven't loaded fully.

This is just on chat though.

HelenMumsnet (MNHQ) Sun 11-Aug-13 11:13:34

Morning. And hmm at this.

I've just tested with Firefox on a Mac and the bookmarks are there for me but they took a heck of a long time to load.

Those of you who are saying you can't see them: can you please let us know if you're sure you've waited for the thread to be fully loaded?

Tee2072 Sun 11-Aug-13 10:42:35

Ah, Samu is on a Mac.

Anyone else?

ShimmeringInTheSun Sun 11-Aug-13 10:38:29

As I said earlier, my book mark isn't working in CHAT, though it's working perfectly in all other threads/forums. I use Firefox and have checked everything I can think of, but nothing has changed from before it stopped working.

Samu2 Sun 11-Aug-13 10:31:30

I have tried firefox, IE and Safari. Not working on any of them. Cache and cookies cleared on all three.

Desktop.. mac.

Tee2072 Sun 11-Aug-13 09:59:21

We're talking at cross purposes!

My point is that the fact that it isn't everyone having the problem is technically significant and saying 'it's only not working chat' and not adding 'for some people' is not the correct information.

Also, it's Sunday. Tech is sleeping. grin

MissAnnersley Sun 11-Aug-13 09:55:44

Sorry, I'm just saying that the bookmark is working on all the other boards and not chat so that was what I thought was weird.

If I've ever had an issue with bookmarking before it's been on the whole of MN not just one specific area.

YoniMatopoeia Sun 11-Aug-13 09:51:20

It is there for me using the mobile site on android.

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now