Preview button not working

(51 Posts)
OlaRapaceFru Wed 26-Sep-12 17:59:37

It happened this morning when you went offline for a few minutes and hasn't worked since. I switched the computer off and went out for a few hours, but it's still not working. I'm on an iMac and using Firefox. Any ideas?

I might add, this relates to adding posts to threads, not starting a new thread (as I've just discovered!!)

OlaRapaceFru Wed 26-Sep-12 18:00:34

Testing testing.

Nope - the Preview Message button definitely isn't working for me.

DanFmDorking England Wed 26-Sep-12 18:23:37

Yes, I second that report.
1. 'Preview button' not working
2. 'Message Poster' not working either

RowanMumsnet (MNHQ) Wed 26-Sep-12 18:57:08

Hmm - sorry, I know this is an unhelpful response, but it's working for me.

Is it still broken for you?

OlaRapaceFru Wed 26-Sep-12 19:01:38

Preview Message is still not working (yup - just tested it before I posted this).

And I think Chaos has complained about Message Poster not working (on another thread in Site Stuff).

I haven't tried PMing anyone though.

OlaRapaceFru Wed 26-Sep-12 19:04:07

Just clicked on 'Message Poster' to Dan as a test, and absolutely nothing happens at all.

PuddingsAndPies Wed 26-Sep-12 19:06:03

They're both working for me (sorry) - I'm using Google Chrome.

I have not been able to use the Preview button at all this afternoon. It was not working a few minutes ago either.

I HAVE to have a Preview button! I need it for my, er, creations. blush

If it is broken, there will never be another Olympic Podium extravaganza.

<< MNHQ reacts to depth of crisis >>

<< Red Adair called in >>

DanFmDorking England Wed 26-Sep-12 21:55:44

I have just re-booted my PC and cleared the Cache.
The problem is still there.

Do what?

shock

DanFm - you must be Mark Zuckerberg or summink.

<< awestruck >>

DanFmDorking England Wed 26-Sep-12 22:34:59

The Cache is disk space temporary holding internet information. See Web cache and Temporary Internet Files
If one clears the cache, this frees up disk space and forces a re-load for the web page.

shock

Dan - with zis computer fancy talk you are really spoiling us.

thanks

RowanMumsnet (MNHQ) Wed 26-Sep-12 22:46:03

Sorry about this - we will get Tech to take a look.

Huzzah for Rowan!

thanks + brew
\ /
/ \

OlaRapaceFru Thu 27-Sep-12 08:35:00

Is Preview working for you now Talc? Or did you draw that freehand, so to speak? Cos it still ain't working for me. And anyway, it would seem odd that the Cache on all our computers have got too full at the same time hmm

SupermassiveLBD Thu 27-Sep-12 15:37:27

No preview for me, either, and I would really, really like it back. sad

Not working, Fru. I winged it on autopilot for the vase.

My creative juices are drying up by the second. sad

ItsAllGoingToBeFine Thu 27-Sep-12 16:05:09

Working for me. Chrome on Nexus7

ItsAllGoingToBeFine Thu 27-Sep-12 16:05:24

Using mobile site

ItsAllGoingToBeFine Thu 27-Sep-12 16:06:17

Desktop sites ok too

nickeldaisical Thu 27-Sep-12 16:08:02

\ /
/_\

preview is working for me.

i can't match Talc's vase bottom though...

nickeldaisical Thu 27-Sep-12 16:08:20

(i'm on firefox but on a pc)

SupermassiveLBD Thu 27-Sep-12 16:18:12

I'm using Internet Ecplorer, could that be a clue?

Supermassive - Internet Explorer here too. But I've always used that - it's never been a problem before, some something HAS changed.

nickledaisical - to achieve a non-leaky vase, you have to type Underscore - Forward Slash - Space - Back Slash - Underscore.

nickeldaisical Thu 27-Sep-12 16:31:37

/ \

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now