Note: Please bear in mind that this is a discussion board, not a place to advertise childcare vacancies or recruit childminders/nannies etc. We don't mind the odd mumsnet regular mentioning that they're looking for a job/mindee (although you're probably better off in MN Local) but repeated job "ads" and posts from nanny/babysitting agencies aren't fair to people who are paying for small business ads. Do feel free to report any you see. Thanks, MNHQ.

3 day week term time only nanny holiday

(6 Posts)
eeyore12 Wed 14-Aug-13 06:56:20

Hi I am going for a 3 day week (7 hrs a day) term time only job. I assume all holiday will need to be taken in school holidays so how much holiday would I be entitled to (in hours or days). So I know how many weeks a year I need to have put in my contract as 'working' weeks. Thanks

nannynick Wed 14-Aug-13 08:10:27

Multiply annual worked hours by 12.07

starfishmummy Wed 14-Aug-13 08:29:36

I work part time term time only and still accrue a small amount holiday which I take during my working periods. I think it will depend on your contract. I leave the working out to hr!

eeyore12 Wed 14-Aug-13 08:47:16

So 21 hrs a week x 38 weeks a yr = 798 hrs

798 x 12.07 = 9631.86????????

Or should I divide it which makes 798/12.07 =66

66 / 7 = 9.444 days

So I would be owed 9.5 days a year including any bank hols?

Thanks

nannynick Wed 14-Aug-13 09:46:46

12.07% it should have said. So divide total hours by 100 and multiply by 12.07

eeyore12 Wed 14-Aug-13 10:21:06

Thanks worked it out now to 13.75 so 14 days which sounds better!

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now